Nyheter från DF - Malungs IF - IdrottOnline Klubb

Nyheter från DF

Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna kommer att gå med i paraden. Vi hoppas att fler idrottsföreningar och förbund vill stötta HBTQ-rörelsen och vill följa med oss.

Samma vinnande koncept men med nytt namn. Hedemoras barn- och ungdomar har även denna sommar haft förmånen till ett roligt sommarlov på hemmaplan.

Kostnadsfri ledarskaps- och fotbollstränarutbildning.

Kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs kring IdrottOnline Klubb Adm. Lär känna de grundläggande funktionerna i systemet och hur systemet hänger ihop.

Hur kan vi träna för att i så stor utsträckning som möjligt undvika skador?

Att träna utomhus har blivit inne!

Pia kommer prata om sin karriär, hur det är och har varit som ung tjej och kvinna inom fotbollen.

Maria berättar och delar med sig av sina tankar och erfarenheter från sin resa och karriär som ishockeyspelare.

Mötesplats Samsyn

(2018-08-10 15:00)
Under kvällen bjuds ni på Jens Bergenström och Camilla Granelid som ger sin syn på Samsyn. Det blir paneldebatt med PeO Karlström som moderator samt olika workshops.

LOK-stöd

(2018-08-10 08:27)
Vi påminner om att ansökan till statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under våren 2018, ska vara inskickad senast den 25 augusti 2018.

Vi välkomnar alla idrottsföreningar och andra idrottsintresserade i Rättviks Kommun till en inspirationsträff tillsammans med Anneli Östberg.

Kursen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline Klubb rörande medlemshantering och avgifter.

Semesterstängt

(2018-07-09 08:00)
Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna stänger för semester från 9 juli. Välkommen måndag den 6 augusti, då är vi på plats igen!

Dalaidrotten är en viktig aktör för förbättring av länets sociala hållbarhet.

Måndag 18 juni slogs portarna upp för Dalarnas senaste Fritidsbank. Nu kan du låna idrotts- och friluftsutrustning gratis i Smedjebacken.

Våra arrangemang

Skinnarloppet