Nyheter från DF

Färdiga sidtypsmallar gör det mycket enkelt för föreningen att få möjlighet till ett professionellt utseende på hemsidan samt att utnyttja smidiga verktyg som nyhetslista, bild-/dokumentarkiv, medlemsanmälan och kalenderfunktion m fl.

Föreläsaren är krönikören och TV-profilen Jonas Karlsson, välkänd för sina vassa formuleringar.

Utbildningen är en introduktion med information och inspiration kring föreningslärans grunder.

Vad gör vi om olyckan är framme? Hur kan vi minska skaderisken?

Vi vill att du som tränare ska få ett bra stöd, känna dig trygg och bli inspirerad till att skapa egna träningar där de aktiva mår bra, har roligt och utvecklas.

Domarprojektet Puck eller Boll - Domaren spelar roll bjuder in domare i Dalarna till en kväll som bland annat handla om hur man på bästa sätt kan förbereda sig inför match.

Alla ska känna sig hemma i en idrott som är bättre anpassad för människors olika förutsättningar. Vi ska fundera över trösklar, kostnader och kultur. Hur blir vi inom idrotten mer välkomnade så att fler kan och vill vara med?

Det krävs mer än bara träning för att utvecklas i sitt idrottsutövande. Det är många faktorer som påverkar hur man presterar och utvecklas.

- Fördelarna med allsidig träning och rörelse är att det bygger upp kroppen. Jag är jätteglad över all min tid inom gymnastik och konståkningen. Det har hjälpt mig både inom löpning och skidåkning.

När vi vill prestera på topp, vilka situationer kan uppstå och vad behöver vi lära oss om dessa?

Hur kan vi träna för att i så stor utsträckning som möjligt undvika skador?

LOK-stödsansökan

(2019-02-13 09:55)
Vi påminner om att ansökan till statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under hösten 2018, ska vara inskickad senast den 25 februari 2019.

Domarprojektet Puck eller Boll – Domaren spelar roll bjuder in lagidrottsföreningar till en kostnadsfri matchvärdsföreläsning i Leksand.

Samsyn mellan idrotterna

(2019-02-11 08:21)
Syftet med kvällen är att skapa en mötesplats för tränare/ledare där vi diskuterar hur vi kan samverka bättre inom kommunen.

Våra arrangemang

Skinnarloppet