Välkommen till IdrottOnline Klubb!

19 FEB 2009 10:34
Grattis - nu har er förening tillgång till IdrottOnline Klubb. Det är verktyget där ni via hemsidan kan hantera och publicera all tänkbar information för er förening! Ni kan lägga upp lag- och gruppsidor inklusive aktivitetskalendrar. Ni har också tillgång till ett mediaarkiv för bilder och dokument samt en verktygslåda där ni t ex administrerar föreningens LOK-stödsredovisning, hanterar föreningsinformation och lämnar in årsrapporten till Riksidrottsförbundet.
  • Skapad: 19 FEB 2009 10:34

För att ni snabbt ska komma igång med arbetet så erbjuds en kortare utbildning där ni under ca tre timmar får en introduktion av hela miljön genom föreläsningar och praktiska övningar. Ni får även en genomgång av verktygslådan samt lära er hur man administrerar sin IdrottOnline Klubb sida. Dessutom introduceras en studieplan lämplig att använda på hemmaplan för att i föreningen kunna diskutera frågor kring informations- och kommunikationsstrategi. Vi rekommenderar att minst ett par personer från varje förening deltar. Det kan t ex vara en verksamhetsledare, föreningens webbredaktör och/eller den som hanterar föreningens LOK-stödsrapportering. Det behövs inga förkunskaper utan alla är välkomna.

För att ta reda på när det finns utbildningstillfällen så kontaktar ni ert eget distrikt.

Har ni fler frågor kring IdrottOnline Klubb kan ni via vår hemsida www.idrottonline.se hämta ner manualen och läsa om de vanligaste frågorna via Frågor och Svar. Ni är även välkomna att kontakta oss på This is a mailto link.
Skribent: Riksidrottsförbundet

Våra arrangemang